Σχετικά με εμάς

Η Παλιά Μαρκίζα λειτουργεί από το 1963 ως κέντρο διασκέδασης. Έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα, κυρίως στο ρεμπέτικο αλλά και στο λαϊκό χώρο της μουσικής.

Όταν η τέχνη, συναντά τη παράδοση, και το παλιό καλό ρεμπέτικο τραγούδι το δικό του καταφύγιο που θα το φυλάξει ανέπαφο από το χρόνο, τότε η Παλιά Μαρκίζα, είναι το μαγαζί που ψάχνατε.

Ένας χώρος που αναβιώνει αναμνήσεις του παρελθόντος, παρατηρώντας τις αντίκες που σε παρασύρουν η καθεμιά σε άλλη εποχή. Ένας χώρος όπου κάθε γωνιά κρύβει και τη δικιά της ιστορία.

Η πείρα του σεφ μας σας εγγυάται γεύσεις ελληνικές που μπορείτε να απολαύσετε με την παρέα σας.

Οι καλλιτέχνες μας και το προσωπικό, εγγυώνται μια ξεχωριστή βραδιά σε ένα ζεστό χώρο, με κατάλληλη ατμόσφαιρα που εδώ και χρόνια στεγάζει ανθρώπους με μεράκι.

Συνεχίζει να λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2005 πλήρως ανακαινισμένο, πληρώντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών του και διατηρώντας την ποιότητα τόσο στο ρεπερτόριο και τους ήχους του όσο και στο καλό φαγητό που προσφέρει η κουζίνα του.

54

χρόνια κοντά σας!

230

άτομα, χωρητικότητα αίθουσας

Με Ανεπανάληπτα λαϊκά τραγούδια, αποδοσμένα με μαστοριά ψυχή και μεράκι σε έναν χώρο με δάφνες και ιστορία, την περίφημη «Παλιά Μαρκίζα» στο Παγκράτι, που κατέχει περίοπτη θέση στους μουσικούς χώρους της Αθήνας παρουσιάζοντας πάντα προγράμματα διαχρονικά και αγαπημένα μέσα από το ευρύτερο λαϊκό, ρεμπέτικο, παραδοσιακό αλλά και νεότερο ρεπερτόριο.

Η Παλιά Μαρκίζα πορεύεται εδώ και χρόνια με τη δική της ταυτότητα και προσωπικό χαρακτήρα στους χάρτες του τραγουδιού μας. Στις φλέβες του κυλάει γάργαρα η πατρική κληρονομιά που ο ίδια μεταφέρει στους ακροατές της με φρέσκια ματιά και δυναμική.

Ο Χώρος

Eπιδιώκοντας και φέτος να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας, στον ζεστό και φιλόξενο χώρο μας, επιλέξαμε ένα ευχάριστο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που βαδίζει στα μονοπάτια του παλιού και νέου ρεπερτορίου. Ο ζεστός, πέτρινος και ψηλοτάβανος χώρος με τον διακριτικό φωτισμό, τον άριστο ήχο, το πεπειραμένο προσωπικό και τις ιδανικές συνθήκες κλιματισμού / εξαερισμού, δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα και εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Οι γεύσεις της κουζίνας μας ελληνικές, το σέρβις διακριτικό και προσεγμένο. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που η ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ αποτελεί την καλύτερη πρόταση για τις δεξιώσεις σας (γάμους, βαπτίσεις, κ.τ.λ.), τις εκδηλώσεις του συλλόγου, του σωματείου ή της επιχείρησής σας κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Επίσης διαθέτουμε πάρκινγκ για την δική σας εξυπηρέτηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις ανταγωνιστικές τιμές, τη χωρητικότητα της αίθουσας (230 ατόμων), καθώς και για τη δυνατότητα που έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε menu που διαλέξαμε για εσάς, ή να φτιάξετε το δικό σας menu σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του κέντρου.
Τηλ. Επικοινωνίας: 210.75.11.888, 6956761122, 6977093880

Φιλικά
Η Διεύθυνση

Το ιδανικό περιβάλλον για τις χοροεσπερίδες και τις εκδηλώσεις σας

Χώρος

Zεστός, πέτρινος και ψηλοτάβανος χώρος με διακριτικό φωτισμό

Ήχος

Άριστος και κρυστάλλινος ήχος

Εξυπηρέτηση

Εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό

Κλιματισμός

Ιδανικές συνθήκες κλιματισμού/εξαερισμού